IDEAL DECOR- MISIUNE
Servirea pietei de profil ca un producator excelent de materiale de constructie pentru finisaje de calitate superioara adresata tuturor categoriilor de clienti, intr-o continua imbunatatire a tehnologiei de fabricatie asigurata de eforturile pentru cercetare si autoperfectionare pe calea catre Ideal.

COMPANIE
Suntem o companie din Rusia, lider de piata in domeniu, producem cu o tehnologie avansata materiale plastice pentru decoratiuni interioare intr-un ciclu complet, de la biroul de proiectare și departamentul de design industrial pana la obtinerea produselor de calitate și sistemul de distributie avansate.

CALITATE SUPERIOARA
Produsele noastre îndeplinesc standardele internaționale de calitate și concureaza cu succes branduri din intregul mapamond.
Utilizarea materiilor prime de calitate superioara in procesul de fabricare a produselor conduce la o rezistenta deosebita in timp la actiunea diferitilor factori cum ar focul, curentul electric, factori de mediu .
Stilul clasic și paleta variata de decoruri asigura o integrare armonioasa a produselor noastre în decorarea oricarui interior iar alegerile inspirate la nivel de design conduc la o instalare simpla si rapida.
Fiind permanent interesati de perfectionare , suntem capabili sa furnizam la o productie de mare volum articole de calitate la preturi atractive .

PARTENERUL IDEAL
Cresterea continua, extinderea geografica a vanzarilor au fost asigurate de imbunatatirea si integrarea proceselor de logistica, productie, vanzari precum si de politicile de distributie adaptate pietei.